یک نوشیدنی آرامش بخش☕️

چای کرک یکی از انواع چای است که به دلیل همسایگی با کشور هند بیشتر در شهر‌های جنوبی کشور مصرف می‌شود. البته برخی از مسافران و توریست‌هایی که به این مناطق سفر کرده‌اند به خاطر طعم متفاوت و خوشمزه این چای، آن را با خود به شهر‌های دیگر هم آورده‌اند. به همین ترتیب، این نوع خاص چای در بخش‌های مختلف کشور معرفی شده و محبوبیت پیدا کرده است. ساکنان شهر‌های جنوبی چای کرک را بیشتر از چای سیاه مصرف می‌کنند و در زبان عامه به آن “شیرچای” می‌گویند.

ترکیبات و ویژگی های چای کرک

چای کرک از ترکیب چای سیاه با شیر بخارشدهِ غیرشیرین، شکر و ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، میخک، جوز هندی و حتی پودر زعفران تهیه می‌شود.
این چای طعم قوی، شیرین، کرمی و تند دارد و معمولا به صورت گرم سرو می‌شود. به خاطر طعم خاص و طبع گرم خاص خود در کشور‌های عربی محبوبیت زیادی پیدا کرده است و حتی می‌توان آن را در منوی کافه‌ها و رستوران‌های دبی و ابوظبی هم پیدا کرد. این چای به خاطر خواص آرامش‌بخش و طبع گرم آن برای مصرف در ماه‌های سرد سال توصیه می‌شود.

طرز تهیه چای کرک

برای تهیه چای کرک در یک ظرف آب، چای کیسه‌ای، ادویه‌های ذکر شده و شکر را اضافه کنید و تا زمانی که این ترکیب به جوش می‌آید آن را هم بزنید. سپس شیر بخارشده را اضافه کنید و پس از کم کردن شعله گاز، این ترکیب را تا ۵-۳ دقیقه دیگر هم بزنید. وقتی شیرچای یا چای کرک شما آماده شد، آن را در فنجان‌های مناسب سرو کنید.
اگر از طعم چای کرک لذت بردید و زمان لازم برای درست کردن آن را نداشتید، می‌توانید ساشه‌های آماده چای کرک را از بازار تهیه و نوش جان کنید.

خواص و مضرات چای کرک

مصرف چای کرک به دلیل ترکیبات و ادویه‌های خاص خود ممکن است خواص و مضرات خاصی برای بدن داشته باشد.
وجود ادویه‌هایی مثل زعفران، هل، جوزهندی و دارچین باعث شده است که این چای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی داشته باشد و ضمن تقویت سیستم ایمنی به بدن کمک کند که در مقابل رشد سلول‌های سرطانی مقاومت نشان دهند.
علاوه‌بر این، چای کرک دارای ترکیبات محرک انسولین است که به تنظیم سطح قند خون و کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های دیابتی کمک می‌کند. البته که نمی‌توان از خاصیت کاهش نفخ معده چای کرک گذشت، چون مصرف چای کرک مانع ورود آب یا هوا به داخل شکم می‌شود.
اگر در ترکیبات چای کرک از زنجبیل هم استفاده شده باشد، مطمئن باشید که خواص ضد التهابی آن، گردش اکسیژن در اعضای گوارشی شما را بهبود می‌دهد و با کمک هل مانع بروز مشکلات گوارشی در فرد می‌شود.

از جمله معایب مصرف بیش از حد چای کرک می‌توان به خاصیت افزایش وزن آن به دلیل وجود ترکیباتی مثل شکر و شیر اشاره کرد. علاوه بر این، به دلیل وجود کافئین در چای کرک، مصرف بیش از حد آن منجر به فشار خون بالا، اضطراب، اختلالات خواب و … می‌شود.
حالا که با چای کرک آشنا شدید احتمالا این سوال به ذهن شما خطور می‌کند که پس چای کرک و ماسالا چه تفاوتی با هم دارند.

❤️امیدوارم مطالب مفیدی در اختیارتون گذاشته باشیم☕️❤️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران پنهان خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه